• هر فکری را به اطاعت مسیح اسیر می سازیم. 

دوم قرنتیان ١٠: ٥

بعضی وقتها کامپیوتــــرم مرا به اوج شــادی می رساند و می خواهم مانند عقاب پرواز کنم و برخی مواقــع مــرا همچـــون اسب آبی در گِل می کشد. در «روزهای عقابی» از کامپیوترم راضی هستم ولی  در «روزهای اسب آبی» از کامپیوترم پشیمان می شوم. 

اخیراً با ویروسی درگیر بودم که کامپیوترم را مختل کرده بود. آنچه که مرا از همه بیشتر آزار می دهد این است که ویروسها مشکل ساز هستند. انسانهای شاد اگر در زندگیشان مشکلاتی داشته باشند دیگران را ناراحت می کنند. بدتر از آن اینکه من به ویروس اجازه دادم که از طریق نامه الکترونیکی که فکر می کردم مشکلی ندارد، وارد سیستم من شود. 

گناه، مانند یک ویروس کامپیوتر است. شیــطان می خواهد با آلوده کردن افکار مسیحیان آنها را از بین ببرد. ولی پولس رسول از ایمانداران قرنتس تمنا دارد که: «هر فکری را به اطاعت مسیح اسیر سازند» (دوم قرنتیان ١٠: ۵). 

وقتی که ما به یک ویروس اجازۀ ورود به سیستم کامپیوتر خود می دهیم مانند این است که اجازه دهیم زندگیمان را تاریکی فراگیرد. وقتی که خود را بدون تفکر بگذاریم پیغامهای ضد خدا در فرهنگ ما نفوذ کرده اثر خواهند کرد.  ما حفاظت از خود را جدی نمی گیریم. در نتیجه نمی توانیم گناهی که فکر ما را مختل کرده است را ببینیم. 

ولی با اعتراف گناه، مطالعۀ کلام خدا و دعا می توانیم یک دیوار محکم یا یک مانع برای محافظت از فکرمان بنا کنیم و به کمک روح القدس، فکرمان را از میزبانی های نادانسته برای میهمانان ناخوانده، دور نگاه داریم. از افکارتان مانند کیف پولتان محافظت کنید. 

پدر آسمانی من اغلب نسبت به آنچه که می خواهد وارد فکرم شود بی توجه هستم.با روح خود، کمکم کن تا فکرم را تحت کنترل درآورم. با فیض خود، مرا از موقعیتهایی که فکرم را پرآشوب می کنند دورساز.

آمین

https://t.me/ghiyammobarak

فکرم ,ویروس ,کرده ,کامپیوترم ,مختل کرده ,مسیح اسیر ,اطاعت مسیح منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی اسباب بازی دو سوته خرید کن تحویل بگیر interior-design15 وبلاگ کانون نویسندگان و شاعران ایران دانلود آهنگ جدید گلچین مطالب کانال دهم انسانی،کانال یازدهم انسانی ،کانال دوازدهم رشته انسانی